Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2020-2021 ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΠΣΑ

 

SOST1

 

 

Ομαλά και οργανωμένα, διατηρώντας αναλλοίωτη την φιλοσοφία του για «χτίσιμο» της ομάδας με νέα παιδιά, άρα συνεχίζοντας το πλάνο του, ο Ζέφυρος Αιγάλεω ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μάρκο Καραμάνη για την σεζόν 2020-2021 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Ήταν η πρώτη απόφαση στην συνάντηση του ΔΣ υπό την Προεδρία του κ. Βαγγέλη Παπαϊωακώβου σχετικά με τον προγραμματισμό της νέας περιόδου.

Η τεχνική ηγεσία στο ανδρικό τμήμα του σωματείου, που όπως έχουμε γράψει αποτελεί θυγατρικός και συνεργαζόμενος ποδοσφαιρικός οργανισμός με τον ΑΟ Αιγάλεω, δεν άλλαξε σε κανένα επίπεδο, καθώς άμεσος συνεργάτης του προπονητή Μάρκου Καραμάνη, παραμένει ο Μάκης Σωτηριάδης, με τον οποίο εξίσου ανανεώθηκε η συνεργασία.

Καραμάνης και Σωτηριάδης, οι οποίοι είχαν αξιοσημείωτη διαδρομή και ως ποδοσφαιριστές σε ομάδες εθνικών πρωταθλημάτων, είναι εδώ και μερικά χρόνια συνεργάτες του Ζέφυρου, καθώς αποτελούσαν προπονητές στα περίφημα τμήματα υποδομής του υπό την διεύθυνση του κ. Σπύρου Κολοκοτρώνη και άρα γνώριζαν πολύ καλά το έμψυχο δυναμικό, ιδιαιτέρως δε πολλά από τα παιδιά που προωθήθηκαν στο ανδρικό τμήμα κατά την περασμένη σεζόν.

Ο Μάρκος Καραμάνης, που είχε έρθει στον Ζέφυρο τον Οκτώβριο του 2018, είχε αναλάβει το ανδρικό τμήμα προς τα τέλη της σεζόν 2018-2019 (αντικαθιστώντας τον Αντώνη Καλαμάκη) όταν το σωματείο αγωνιζόταν στην Β΄ ΕΠΣΑ.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Καραμάνης με πολλά νέα παιδιά στην διάθεση του, «έχτισε» τον Ζέφυρο της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2019-2020 (που ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω κορωνοϊού) και σε αυτήν την περίοδο η ομάδα της πόλης μας κατέλαβε την 9η θέση, έχοντας συγκομιδή 27 βαθμών σε 22 ματς με 7 νίκες, 6 ισοπαλίες, 9 ήττες και τέρματα 38-37.

Ο Μάρκος Καραμάνης, ως ποδοσφαιριστής, έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο στην Σκύρο και η πρώτη του ομάδα στην Αθήνα ήταν η Βουλιαγμένη.

Στην συνέχεια πέρασε από την ιστορική και ισχυρή Τριγλία Ραφήνας, ενώ ακολούθησαν ο Αχαρναϊκός, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στην Γ΄ Εθνική, ο Εθνικός Πειραιά και ο Πανελευσινιακός. Ως προπονητής, έχει διατελέσει κόουτς στον Νικολακάκη (ΕΠΣΑΝΑ), έχει ανεβάσει την Σκύρο από την Β΄ στην Α΄ Εύβοιας, όπως και την ΑΕΚ Χαλκίδας από την Β΄ στην Α΄ κατηγορία της τοπικής ένωσης.

Ο Μάκης Σωτηριάδης, που είναι μέλος του τεχνικού τιμ των ακαδημιών του Ζέφυρου από τον Σεπτέμβριο του 2018, έχει παίξει για πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες με τις φανέλες του Αιγάλεω, του Ρουφ και της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Ο Σωτηριάδης έχει και καθήκοντα γυμναστή στην ανδρική ομάδα.

 

RMAK