ΧΡΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

 

ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

EARX

 

 

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΤΙΡΤΖΗΣ

 

 

Χρηστική, απαραίτητη, αλλά και επιτυχημένη κρίνεται η πρώτη μαζική ενημερωτική συγκέντρωση για γονείς και μικρούς αθλητές των ακαδημιών της ΑΕ Αιγάλεω, που διοργανώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 27ης Οκτωβρίου 2017, στην αίθουσα τύπου του δημοτικού σταδίου Αιγάλεω «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ».
Την χρηστική αυτή συνάντηση, διοργάνωσαν οι συμπολίτες μας Υπεύθυνοι των ακαδημιών της ΑΕ Αιγάλεω και βετεράνοι ποδοσφαιριστές, κ.κ. Σπύρος και Θοδωρής Κολοκοτρώνης, υπό την αιγίδα και μέριμνα των οποίων λειτουργούν τα τελευταία χρόνια τα οργανωμένα τμήματα των υποδομών του συλλόγου.
Στο πάνελ βρέθηκαν και μίλησαν προς τους παρευρισκόμενους γονείς, αθλητές, συνεργάτες και φίλους των ακαδημιών, ο Γενικός Υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης, ο κ. Δημήτρης Μαρνέρης (Υπεύθυνος του Ιατρικού Κέντρου ΠΑΡΟΝ CLUB), ο συνεργάτης – Διατροφολόγος των ακαδημιών της ΑΕ, κ. Κωνσταντίνος Δερματίνος και ο Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης κ. Κωνσταντίνος Διάλλας.
Ο κ. Κολοκοτρώνης αναφέρθηκε στην φετινή αγωνιστική σεζόν των ακαδημιών, την φιλοσοφία, αλλά και τους στόχους που υπάρχουν και διέπουν τα τμήματα υποδομής, ενώ οι άλλοι ομιλητές επεκτάθηκαν με την επιστημονική τους ιδιότητα σε θέματα Υγείας, Διατροφής, Φυσικής Κατάστασης, σε μία πρώτη συνάντηση με τους γονείς, η οποία είχε μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ απέδειξε ότι η ΑΕ Αιγάλεω και οι κ.κ. Σπύρος και Θοδωρής Κολοκοτρώνης εστιάζουν στην καλή και άμεση συνεργασία / επικοινωνία του άξονα ομάδα – γονέας – αθλητής.
Με δεδομένη την επιτυχία από αυτό το «πρώτο ραντεβού», που φάνηκε από την μαζική παρουσία του κόσμου, ο κ. Κολοκοτρώνης ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη θεματική, που θα αφορά επιμέρους τομείς του παιδικού ποδοσφαίρου.

 

 

EKDAE 1

 

EKDAE 2

 

 

EKDAE 3

 

EKDAE 4

 

EKDAE 5

 

EKDAE 6

 

EKDAE 7

 

EKDAE 8

 

EKDAE 9

 

EKDAE 10

 

EKDAE 11

 

EKDAE 12

 

EKDAE 13

 

EKDAE 14

 

EKDAE 15

 

 EKDAE 16

 

EKDAE 18

 

EKDAE 20

 

EKDAE 21

 

EKDAE 22

 

EKDAE 23

 

EKDAE 24

 

EKDAE 25

 

EKDAE 26

 

EKDAE 27

 

EKDAE 28

 

EKDAE 29

 

EKDAE 30