ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Η ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ΒΕΡΡΑΣ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΙΚΗ!

 

 ΑΠΩΝ Ο ΚΙΛΙΝΤΖΙΡΑΚΗΣ – ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΕΡΡΑΣ
 

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ΑΕ Αιγάλεω για το αυριανό ντέρμπι στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου ως τυπικά γηπεδούχος υποδέχεται τον συντοπίτη Ορφέα και θέλει να πάρει την άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου. Στην ΑΕ Αιγάλεω υπάρχει καλό κλίμα έπειτα από τις τελευταίες καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και την αγωνιστική ανάκαμψη της.

 

 

ΒΕΡΡΑΣ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΙΚΗ!

 

 

 

«Έχουμε ισορροπήσει αγωνιστικά και στις τελευταίες αγωνιστικές φαίνεται η καλή δουλειά, που κάνουμε από την αρχή της σεζόν. Υποδεχόμαστε μία εξίσου πολύ καλή ομάδα, όπως ο Ορφέας και θα είμαστε μόνο για ενενήντα λεπτά αντίπαλοι, όπου πρώτος στόχος μας είναι η νίκη για να πιστοποιηθεί η συνεχής αγωνιστική μας βελτίωση. Οι παίκτες μου είναι σε καλή κατάσταση και όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις το βγάζουν στους τελευταίους αγώνες. Θέλουμε τη νίκη, ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας, όπως στον πρώτο γύρο και καλό θα είναι στο γήπεδο να δώσουν το παρόν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας για να παρακολουθήσουν δύο τοπικές ομάδες, που απαρτίζονται επί το πλείστον από Αιγαλιώτες, στοιχείο ιδιαίτερα θετικό για την πόλη μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ΑΕ κ. Γιαννούλης Βέρρας.

Απών θα είναι ο τιμωρημένος Κιλιντζιράκης, ενώ αντίθετα εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Βέρρας.
Τέλος, μέχρι χθες το πρωί γινόντουσαν προσπάθειες να εκδοθούν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Γεωργίου και Περδίου, οι οποίοι αγωνιζόντουσαν σε ομάδες της Κύπρου και εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα λόγω σπουδών.