ΓΕΝ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΜΙΟΣ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

 

Αλλάζουν όλα στην ΑΕ Αιγάλεω είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες. Έπειτα από επαφές που κράτησαν πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ο πρόεδρος της ΑΕ Αιγάλεω κ. Βαγγέλης Κουρεντζής έδωσε τα χέρια με τον κ. Σπύρο Κολοκοτρώνη (φώτο) και ο τελευταίος αναλαμβάνει ως Γενικός Υπεύθυνος Ακαδημιών της ομάδας, συνεπικουρούμενος από τους άμεσους συνεργάτες του κ.κ. Γιάννη Σάμιο και Θοδωρή Κολοκοτρώνη. Ο συμπολίτης μας κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης, που τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στο αντίστοιχο πόστο της Ιεράπολης όπου εξετέλεσε το έργο του με μεγάλη επιτυχία, είχε δεχθεί την κρούση του κ. Κουρεντζή εδώ και τρεις μήνες, καθώς ο τελευταίος είχε πάρει την απόφαση να αναδιοργανώσει όλα τα τμήματα της ομάδας του τη νέα αγωνιστική σεζόν, όπου ο σύλλογος θα αγωνίζεται στην Γ΄ Αθηνών.

Ο Κουρεντζής είχε κάνει "ασφυκτικό πρέσινγκ" στον Σπύρο Κολοκοτρώνη, έγιναν οι απαραίτητες επαφές, επήλθε ταύτιση απόψεων και τελικά οι δύο πλευρές ένωσαν τις δυνάμεις τους.

Ο κ. Κολοκοτρώνης έχει να επιδείξει ένα σπουδαίο έργο στον τομέα των ακαδημιών, ενώ είναι σίγουρο ότι όλα τα τμήματα υποδομής της ΑΕ από εδώ και στο εξής θα "σφύζουν από ζωή". Η φιλοσοφία που θα υπάρχει στην ΑΕ Αιγάλεω είναι να δουλευτούν τα καλύτερα ταλέντα της περιοχής και να προωθηθούν στην ανδρική ομάδα.

Άμεσοι συνεργάτες του Σπύρου Κολοκοτρώνη, όπως αναφέραμε, θα είναι ο βετεράνος του Αιγάλεω κ. Γιάννης Σάμιος, ο οποίος συνεργάζεται μαζί του τα τελευταία πέντε χρόνια, καθώς και ο αδελφός του Θοδωρής Κολοκοτρώνης, ο οποίος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Διαγόρα Αιγάλεω και έχει αγωνιστεί και στην SKODA Ξάνθη.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Κολοκοτρώνης μας δήλωσε: "Έπειτα από τρία χρόνια πραγματικής παραγωγικής δουλειάς στην Ιεράπολη, όπου έγινε ένα σπουδαίο έργο για τα δεδομένα της πόλης, πήρα την απόφαση και αφού είδα ότι υπήρχαν κοινοί στόχοι και φιλοσοφία με τον κ. Κουρεντζή, ξεκινάμε ένα μακρόπνοο πλάνο για το καλό του αθλητισμού στο Αιγάλεω. Η αθλητική διαπαιδαγώγηση είναι ένα σοβαρό γεγονός από μόνο του. Στόχος δεν είναι ο πρωταθλητισμός. Είναι ο αθλητισμός. Είναι η πόλη μας, ο πολιτισμός, ο ανθρωπισμός. Η ΑΕ Αιγάλεω είναι ένας ζωντανός οργανισμός, μέσα στον κοινωνικό και αθλητικό ιστό της πόλης, όπου πιστεύει στα νέα παιδιά και θέλει να τους δώσει την ευκαιρία να αγαπήσουν περαιτέρω την πόλη τους, το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό, τον άνθρωπο.

Τέλος, μου δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ιεράπολης και δημοτικό σύμβουλο κ. Κώστα Χατζηκώστα για την τριετή συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι τα καλύτερα προσωπικά στον ίδιο αλλά και για τον ιστορικό σύλλογο. Επίσης να ευχαριστήσω δημοσίως τους παλαιμάχους της Ιεράπολης και ειδικά τους κ.κ. Μαντζούκη, Γρηγοριάδη, Μαρτίνο για την πολύτιμη συνεργασία που είχαμε τόσο σε επίπεδο ακαδημιών όσο και στα θέματα που αφορούσαν το ανδρικό τμήμα".