ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΖΕΦΥΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ARXEKLLL

 

 

Γενική Συνέλευση και εκλογές στο ποδοσφαιρικό σωματείο της πόλης μας, Ζέφυρο Αιγάλεω, έχουν προγραμματισθεί για την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022, όπου πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές στο ΔΣ, στο οποίο, όμως, αναμένεται πάλι να ηγηθεί στην Προεδρία του ο κ. Βαγγέλης Παπαϊακώβου.

Ο συμπολίτης μας Βαγγέλης Παπαϊακώβου, είχε διατελέσει Πρόεδρος του ιστορικού σωματείου από το 1996 έως το 2000, όταν και η ομάδα πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Κουρεντζή, στην συνέχεια είχαμε την μετονομασία της σε ΑΕ Αιγάλεω, ενώ το 2018 είχαμε την ανάληψη της Προεδρίας από τον Νίκο Γιοχάλα, που επανάφερε την αρχική του ονομασία, όπως την αγάπησαν όλοι οι παλιοί, το “Ζέφυρος Αιγάλεω”.

Εν συνεχεία, στα τέλη του 2019, είχαμε μία μεταβατική και ολιγόμηνη αλλαγή στην Προεδρία, όταν ο Κουρεντζής διαδέχθηκε τον Γιοχάλα, και στην Γενική Συνέλευση και τις εκλογές της 7ης Ιανουαρίου 2020, είχαμε την επιστροφή στην Προεδρία του Βαγγέλη Παπαϊακώβου, μετά από 20 χρόνια.

Τελευταία, χρονικά, αναδιάρθρωση μέσω εκλογών, προκειμένου να συνταχθεί ο σύλλογος με το νέο αθλητικό νόμο και την ενσωμάτωση του στο Μητρώο της ΓΓΑ, είχαμε την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021, όπου το ΔΣ είχε διαμορφωθεί ως εξής:

 

Πρόεδρος: Ευάγγελος Παπαϊακώβου

Α΄ Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Κουρεντζής

Β΄ Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Σίνος

Γεν. Γραμματέας: Γεώργιος Τάγης

Ταμίας Α΄: Ιωάννης Μουτάφης

Ταμίας Β΄: Ιωάννης Αθανασόπουλος

Α΄ Γεν. Αρχηγός: Διονύσιος Λιανός

Β΄ Γεν. Αρχηγός: Κωνσταντίνος Γιατράς

Έφορος Υλικού: Θωμάς Φούφλης

Μέλη: Νικόλαος Γιοχάλας, Βασίλειος Κυβέλος, Χαράλαμπος Μουτάφης, Ευστράτιος Σαντικτσής

 

 

MESGIOX